PASCAL - MAXIM

 Partner in meubel- bouw- en keukenbeslag

 

 

 

PROFESSIONEEL MATERIAAL VOOR UW INTERIEUR

 

 

 

Plannen om uw interieur te vernieuwen met een zelfgemaakte dressing, keuken of ander meubel?

Ga dan zelf aan de slag met het materiaal van de vakman, voor een duurzaam resultaat!

 

HACOOVA biedt immers ook aan de hobbyist de professionele materialen aan uit het aanbod van Häfele, de internationale marktleider in meubel- en bouwbeslag.

 

 

 

 

 

Zijn uw plannen nog vaag?

Kom dan inspiratie opdoen in onze toonzaal.

Samen met een hapje en een drankje kan je tal van functionele meubeltechnieken ontdekken voor uw toekomstige keuken, badkamer of dressing.

Naast de innovatieve huismerken, biedt ons gamma van Häfele ook scharnieren en lades van Blum, schuifsystemen van Hawa, verbindingsbeslag van Spax, kastinvullingen van Kesseböhmer, verborgen deursystemen van Xinnix, een uitgebreid aanbod sierbeslag en zoveel meer.

 

 

VAN EN VOOR HOUTBEWERKERS

 

 

 

 

 

HACOOVA is de enige HÄFELE-winkel in de België en werd opgestart door twee doorwinterde interieurbouwers die de troeven van HÄFELE willen delen met hun interieurcollega’s en particulieren.

 

 

 

Vanuit onze rijke ervaring bouwden wij zelf een gezellige, moderne toonzaal, waar u kennis kan maken met zowel het vertrouwde, als het vernieuwende meubelbeslag van HÄFELE.

Wij blijven actief als interieurbouwer en maken graag tijd vrij voor vakkundig advies en ondersteuning voor uw interieurvraagstuk.

 

 

Als partner in meubel-, bouw- en keukenbeslag beschouwen wij een vlotte een eerlijke service als absolute prioriteit!